FAQ – Ofte stillede spørgsmål – Logo-fabrikken

Hvorfor er det vigtigt at have et godt logo?

Der er rigtig mange gode grunde til at have et godt og professionelt logo til dit firma eller virksomhed. Nedenfor vil vi liste 3 grunde til at have et gennemarbejdet logo.

  • Skab et godt førstehåndsindtryk: Hvis dit firma’s logo ikke fremstår professionelt, så vil kan dine kunder let som til at få et dårligt førstehåndsindtryk af din virksomhed.
  • Differentier dig fra dine konkurrenter: Når du skal tiltrække nye kunder er det vigtig at du kan differentiere din virksomhed fra din konkurrenter. Forbrugere ser 100-vis af logoer hver dag og det er derfor vigtig at forbrugeren kan huske dit i forhold til din konkurrenter.
  • Fremstå professionel: Vil du hellere hyre en virksomhed som fremstår professionel eller en som ikke har gjort noget ud af sit udtryk? Det er faktum at virksomheder som fremstår mere professionelle får flere kunder. Heriblandt gælder det i højeste grad om at få lavet et professionelt logo, som får din virksomhed til at fremstå godt overfor dine nuværende og potentielle kunder.

Hvordan er processen i forbindelse med bestilling af logo?

Når du skal have udarbejdet dit logo vil processen være som følger:

  1. Du beskriver i vores formular dine ønsker til dit nye logo.
  2. Vi bruger nogle dage på at få kommunikeret dine ønsker og for vores konsulent til at færdiggøre din vare.
  3. Vi sender et udkast på et logo til dig og vi retter logoet til, alt efter hvilken pakke du har købt.
  4. Vi foretager rettelser og vi kommer frem til et produkt som du er tilfreds med.
  5. Vi modtager betaling.
  6. Vi fremsender de forskellige filer og du kan påbegynde brugen af dit logo.

Hvordan kan I producere mit logo så billigt?

Logo-fabrikken gør brug af underleverandører/konsulenter til at producere jeres logoer. Disse konsulenter er placeret udenfor Danmark og kan derfor levere logoer til en anden pris end hvad en dansk designer vil tage sig betalt for. Dette er konsulenter af meget høj kvalitet og de er specialiseret i at lave flotte og kreative produkter. Derudover er Logo-fabrikken ikke et fuldtidsprojekt, men derimod et projekt som vi arbejder på i vores fritid. Vi er derfor heller ikke afhængige af at vores firma skal give en hvis overskud for at vi kan få mad på bordet. Disse to faktorer er med til at vi kan holde prisen på vores logoer nede på et niveau hvor alle kan være med. På samme tid gør vi dog brug af specialister, som leverer høj kvalitet indenfor deres felt.

Hvad betyder en revision af dit logo?

Revisioner er antallet af ændringer eller “tweaks” som du som firma eller virksomhed har lov til at bede om når du har modtaget dit logo første gange. Alt efter hvilken pakke dit firma køber, så har du forskellige antal revisioner på dit logo. Hvis du eksempelvis køber vores basis-pakke, så har du ingen mulighed for revisioner, men hvis du køber vores premium-pakke, så har du uendelige revisioner.

Hvad er en vector-fil?

En vector-fil er typisk en EPS- eller AI-fil som du typisk kan behandle i diverse Adobe programmer, så som Photoshop. Her kan du lave ændringer i dit logo uden tab i kvaliteten. Dette kan være særdeles vigtig, hvis du fremadrettet vil lave mindre eller større rettelser. Hvis du ikke vælger denne mulighed vil det blive nærmest umuligt at lave rettelser.

Har jeg fortrydelsesret?

Det er desværre ikke mulig at foretyde dit køb, når du først har indgået en aftale. Vi fraskriver derfor fortrydelsesretten, da
du har købt en vare, der er fremstillet specielt til dig. Vi henviser til Forbrugerrådet TÆNK for mere information omkring fortrydelsesret på online-køb.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden kan som udgangspunkt varierer, men vi har en fast målsætning om at opretholde den leveringstid som er angivet på vores forside. Leveringstiden gælder fra det tidspunkt hvor du fra første gang har hørt fra os og til det tidspunkt hvor du modtaget dit første version af dit logo. Det er et klart mål for at at levere logoet indenfor den angivende leveringstid, men vi kan dog ikke levere din penge tilbage, hvis dit produkt ikke skulle komme frem til tiden.

Fik du ikke løst til dit problem?

Så kontakt os her